کسب رتبه ۵۰۱ تا ۶۰۰ دانشگاه های جهان بر اساس نظام رتبه بندی تایمز ۲۰۲۴

۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۵
کسب رتبه ۵۰۱ تا ۶۰۰ دانشگاه های جهان بر اساس نظام رتبه بندی تایمز ۲۰۲۴

همانگونه که مستحضرید نظام رتبه بندی معتبر تایمز (Times Higher Education Rankings) بعنوان یکی از نظام‌های معتبر بین‌المللی در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان، هرساله در ماه اکتبر آمار مرتبط به دانشگاه‌های برتر جهان را منتشر می‌کند. بر اساس تازه‌ترین نتایج اعلام شده از سوی این موسسه "" Times Higher Education World University Rankings 2023 دانشگاه صنعتی شیراز با داشتن روندی صعودی توانسته است رتبه ۶۰۰-۵۰۱ را در بین دانشگاه‌های منتخب رتبه بندی تایمز در سال ۲۰۲۳ و بهترین مقام در بین دانشگاه‌های جنوب کشور و همچنین مقام سوم به همراه دانشگاه علم و صنعت ایران در بین دانشگاه‌های وابسته به وزارت عتف در کشور را کسب نماید. گفتنی است که دانشگاه صنعتی شیراز در رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های جوان جهان در رتبه ۱۴۰ و در رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های آسیا در رتبه ۱۲۰ در سال ۲۰۲۲ می‌باشد.

نکته قابل توجه، روند رو به رشد دانشگاه صنعتی شیراز بعنوان اولین دانشگاه صنعتی در جنوب کشور و یکی از جوان‌ترین دانشگاه‌های صنعتی در کشور در این نظام رتبه‌بندی است. چرا که دانشگاه صنعتی شیراز در طی سال‌های ۲۰۱۹ الی ۲۰۲۲ در رتبه ۸۰۰-۶۰۱ قرار داشته است و با تلاش و کوشش اعضای محترم هیات علمی، همیارن علمی و دانشجویان مستعد و کوشای دانشگاه توانسته است این موفقیت را کسب کند. در این خصوص لازم به ذکر است که رتبه‌های کسب شده در سال‌های گذشته از بین حدود ۱۶۵۰ دانشگاه منتخب رتبه‌بندی تایمز بدست آمده در حالی که رتبه کسب شده در سال ۲۰۲۳ در شرایط رقابتی با حدود ۱۸۰۰ دانشگاه جهان کسب شده است.